CANAD SYSTEMS IMPEX SRL
since 1992
kangen

        Apa Kangen detoxifica


    Apa alcalina ionizata Kangen produsa de un ionizator apa Leveluk (Enagic) este un puternic agent de detoxificare a organismului. Ea este un bun dizolvant deoarece in urma electrolizei gruparea ionilor de hidroxil se cupleaza cu mineralele alcaline din apa rezultand hidroxizi de sodiu, potasiu, calciu insa nu in concentratie caustica (pH 12) ci in concentratia unui pH recomandat pt consum (pH 8,5-9,5). Acizii pot deveni radicali liberi provocand leziuni tisulare daca nu sunt legati de un antioxidant (care este alcalin). Specia umana este o specie alcalina. Un exemplu care ilustreaza importanta alcalinizarii este prezent in medicina de urgenta. In camera de garda a spitalelor sau in tratamentele de urgenta pacientului i se administreaza intravenos solutie alcalina, care este o solutie de sodiu. Sodiul este supranumit „marele alcalinizator”. Fiindca sodiul permite inversarea procesului de acidoza. Deoarece acidoza provoaca inflamatii si distruge celulele, organismul va incepe sa utilizeze steroizii, electrolitii, lipidele(colesterolul) in combaterea aciditatii. Aceasta stare va avea drept efect deshidratarea la nivel atat celular cat si extracelular. Faceti in asa fel incat apa sa va aduca sanatate si sa fie folosita ca medicament nu ca sursa a imbolnavirii. Consumati apa alcalina ionizata Kangen direct de la un ionizator apa Leveluk deoarece elimina toate produsele reziduale din corp, regland temperatura.

Apa Kangen alcalinizeaza


    Apa alcalina ionizata Kangen contine minerale alcaline cum ar fi calciul, magneziul si potasiul sub forma de ioni, biodisponibili, pe care organismul ii poate absorbi. Microorganismele si foarte multe boli, inclusiv cancerul, nu se pot dezvolta intr-un mediu alcalin, bazic. De aceea va recomandam o dieta care include din belsug apa alcalina ionizata Kangen. Consumul de apa alcalina ionizata Kangen neutralizeaza si inlatura acizii din tesuturi, opreste organismul de la a extrage substante alcaline din muschi, oase pentru a rezolva dezechilibrul acido-bazic. Sangele are un interval al pH-ului foarte îngust – pH 7,3-7,5. Nivelul pH-ului din sange poate influienta si pH-ul tesuturilor şi organelor. Oboseala, insomnia sunt primele simptome ale aciditatii in organism datorate corpilor cetonici, lucru care perturba functionalitatea celulara. Celula oboseste si apare senzatia de oboseala atat fizica cat si psihica. In extremis, acidoza poate suprima toate activitatile si functiile celulare. Acidoza interfereaza cu viata insasi. Apa alcalina ionizata Kangen optimizeaza transportul de oxigen, accelereaza procesul de detoxifiere, astfel ajutând la pierdea kilogramelor in plus, revitalizeaza organsimul.

Apa Kangen in bucatarie


    APA IONIZATA PUTERNIC ALCALINA KANGEN (pH – 11,5) dizolva pesticidele si chimicalele de pe alimente. Inmuierea fructelor 30 min. – 1h in apa puternic alcalina ionizata Kangen (pH – 11,5) lasa apa murdara si colorata, in functie de calitatea si cantitatea chimicalelor de pe alimente. Se stie, coaja fructelor si a legumelor este principalul depozitar al vitaminelor, enzimelor si mineralelor, dar datorita chimicalelor ele nu pot fi folosite fara repercursiuni toxice asupra organismului. Mai mult, coaja fructelor si legumelor are rol probiotic, hranind bacteriile din intestin pentru realizarea unui echilibru bacterian sanatos. Acest fapt are in final efectul de a minimiza riscul infectiilor si al problemelor intestinale. Apa ionizata puternic alcalina Kangen elimina  pesticidele, chimicalele, metalele grele de pe suprafata fructelor si legumelor, lasand posibilitatea de a putea fi folosite in diverse combinatii. Sucurile de fructe si legume e recomandat sa inglobeze si coaja nu doar pulpa. Lasate 10-12 ore in apa alcalina ionizata Kangen cojile fructelor si legumelor se pot consuma ca atare (in loc de apa) sau se pot folosi la supe, ciorbe sau la prepararea unor maioneze de post, fara a fi fierte. Faptul ca fructele si legumele spalate cu apa ionizata Kangen puternic alcalina nu au pesticide sau alte substante toxice este foarte important, pentru ca ele sunt superioare din punct de vedere nutritiv. Putem spune cu siguranta ca valoarea lor nutritiva este mult mai mare decat in fructele si legumele spalate in mod conventional. Inmuierea carnii si a legumelor in apa ionizata Kangen puternic alcalina (pH – 11,5) indeparteaza mirosurile puternice ale carnurilor si pestelui, precum si gustul amar al unor legume.











detox1
















alcalin1














ph11