Apa
Kangen detoxifica
Apa alcalina
ionizata
Kangen
produsa de un ionizator apa
Leveluk (Enagic) este un puternic agent de detoxificare a organismului.
Ea este un bun dizolvant deoarece in urma electrolizei gruparea ionilor
de hidroxil se cupleaza cu mineralele alcaline din apa rezultand
hidroxizi de sodiu, potasiu, calciu insa nu in concentratie caustica
(pH 12) ci in concentratia unui pH recomandat pt consum (pH 8,5-9,5).
Acizii pot deveni radicali liberi provocand leziuni tisulare daca nu
sunt legati de un antioxidant (care este alcalin). Specia umana este o
specie alcalina. Un exemplu care ilustreaza importanta alcalinizarii
este prezent in medicina de urgenta. In camera de garda a spitalelor
sau in tratamentele de urgenta pacientului i se administreaza
intravenos solutie alcalina, care este o solutie de sodiu. Sodiul este
supranumit „marele alcalinizator”. Fiindca sodiul permite inversarea
procesului de acidoza. Deoarece acidoza provoaca inflamatii si distruge
celulele, organismul va incepe sa utilizeze steroizii, electrolitii,
lipidele(colesterolul) in combaterea aciditatii. Aceasta stare va avea
drept efect deshidratarea la nivel atat celular cat si extracelular.
Faceti in asa fel incat apa sa va aduca sanatate si sa fie folosita ca
medicament nu ca sursa a imbolnavirii. Consumati apa alcalina ionizata
Kangen direct de la un ionizator apa Leveluk deoarece elimina toate
produsele reziduale din corp, regland temperatura.
Apa
Kangen alcalinizeaza
Apa alcalina
ionizata
Kangen
contine minerale alcaline cum ar
fi calciul, magneziul si potasiul sub forma de ioni, biodisponibili, pe
care organismul ii poate absorbi. Microorganismele si foarte multe
boli, inclusiv cancerul, nu se pot dezvolta intr-un mediu alcalin,
bazic. De aceea va recomandam o dieta care include din belsug apa
alcalina ionizata Kangen. Consumul de apa alcalina ionizata Kangen
neutralizeaza si inlatura acizii din tesuturi, opreste organismul de la
a extrage substante alcaline din muschi, oase pentru a rezolva
dezechilibrul acido-bazic. Sangele are un interval al pH-ului foarte
îngust – pH 7,3-7,5. Nivelul pH-ului din sange poate influienta si
pH-ul tesuturilor şi organelor. Oboseala, insomnia sunt primele
simptome ale aciditatii in organism datorate corpilor cetonici, lucru
care perturba functionalitatea celulara. Celula oboseste si apare
senzatia de oboseala atat fizica cat si psihica. In extremis, acidoza
poate suprima toate activitatile si functiile celulare. Acidoza
interfereaza cu viata insasi. Apa alcalina ionizata Kangen optimizeaza
transportul de oxigen, accelereaza procesul de detoxifiere, astfel
ajutând la pierdea kilogramelor in plus, revitalizeaza organsimul.
Apa
Kangen in bucatarie
APA IONIZATA
PUTERNIC
ALCALINA
KANGEN (pH – 11,5) dizolva
pesticidele si chimicalele de pe alimente. Inmuierea fructelor 30 min.
– 1h in apa puternic alcalina ionizata Kangen (pH – 11,5) lasa apa
murdara si colorata, in functie de calitatea si cantitatea chimicalelor
de pe alimente. Se stie, coaja fructelor si a legumelor este
principalul depozitar al vitaminelor, enzimelor si mineralelor, dar
datorita chimicalelor ele nu pot fi folosite fara repercursiuni toxice
asupra organismului. Mai mult, coaja fructelor si legumelor are rol
probiotic, hranind bacteriile din intestin pentru realizarea unui
echilibru bacterian sanatos. Acest fapt are in final efectul de a
minimiza riscul infectiilor si al problemelor intestinale. Apa ionizata
puternic alcalina Kangen elimina pesticidele, chimicalele,
metalele grele de pe suprafata fructelor si legumelor, lasand
posibilitatea de a putea fi folosite in diverse combinatii. Sucurile de
fructe si legume e recomandat sa inglobeze si coaja nu doar pulpa.
Lasate 10-12 ore in apa alcalina ionizata Kangen cojile fructelor si
legumelor se pot consuma ca atare (in loc de apa) sau se pot folosi la
supe, ciorbe sau la prepararea unor maioneze de post, fara a fi fierte.
Faptul ca fructele si legumele spalate cu apa ionizata Kangen puternic
alcalina nu au pesticide sau alte substante toxice este foarte
important, pentru ca ele sunt superioare din punct de vedere nutritiv.
Putem spune cu siguranta ca valoarea lor nutritiva este mult mai mare
decat in fructele si legumele spalate in mod conventional.
Inmuierea carnii si a legumelor in apa ionizata Kangen puternic
alcalina (pH – 11,5) indeparteaza mirosurile puternice ale carnurilor
si pestelui, precum si gustul amar al unor legume.