CANAD SYSTEMS IMPEX SRL
since 1992


apa kangen

Apa tare Kangen pH: 11.0 și mai mult


Aceasta apa nu este potabila

Apa tare Kangen menține igiena în viața noastră zilnică datorită puternicelor sale efecte de curățare. Are beneficii de dizolvare și termo-conducție.
Prepararea hranei Pentru spălarea legumelor și a peștelui. Intensificați aroma cepei, a broccoli, a bambusului etc. prin pre-fierberea lor în Apa tare Kangen. Curățare Curăță fundurile de lemn și bureții de vase. Bună pentru îndepărarea grăsimii și a depunerilor dificile din gurile de ventilație, precum și pentru curățarea întregii bucătării. Îndepărtarea petelor Puterea suplimentară va îndepărta petele de cafea, sos de soia și ulei. De asemenea, este excelentă pentru curățarea petelor dificile de pe vasul de toaletă. Vase Folosiți mai puțin detergent atunci când spălați vasele. Economisiți la factura de apă, întrucât doar 1/3 - 1/4 din cantitatea obișnuită de apă este potrivită pentru clătirea detergentului.

Kangen Water® pH: 8,5 - 9,5


Aceasta apa este potabila


Băut: Beți 2-3 căni de apă dimineața pe stomacul gol. În comparație cu apa de la robinet, Kangen Water® nu are un miros neplăcut, are un gust mai fin și are o aromă dulce, plăcută. Este important să includeți legumele în dieta dumneavoastră atunci când mâncați cantități substanțiale de alimente acide, cum ar fi gălbenușul de ou, orezul alb, carnea de pui, de porc și de vită, iar ingerarea apei alcaline Kangen Water® este la fel de importantă, deoarece echilibrează efectele acide și alcaline ale acestor alimente.
Prepararea hranei: Folosiți Kangen Water® pentru a elimina gustul puternic de ceapă, muguri de bambus sau altele asemenea. Lăsați ficatul și alte tipuri de carne care au un miros urât la înmuiat în Kangen Water® timp de 20-30 de minute, pentru a reduce mirosurile intense.
Orez: Folosiți-o pentru spălat și gătit, rezultatul este un orez pufos și delicios.
Cafea și ceai: Pentru cei care consideră că gustul și aroma sunt totul, veți fi surprins de îmbunătățirea culorii, a gustului și a aromei. Și puteți folosi mai puțină cafea sau ceai și totuși să obțineți un gust complet și bogat, datorită capacității extractile a apei.
Supe și fripturi: Kangen Water® amplifică aroma ingredientelor, astfel încât acestea să devină moi și suculente. Prin urmare, sunt necesare mai puține condimente ca sarea și sosul de soia, astfel încât această apă este bună pentru persoanele care doresc să reducă aportul de sare.
Plante: Folosiți-o pentru a uda plantele și florile. Kangen Water® pentru prospețimea și viața plantelor.
Animale: Enagic® Water vă oferă o alternativă minunată, complet naturală la produsele pentru animalele de companie. Preparați-vă propriul sampon pentru animalele de companie cu Apa pentru frumusețe, cu Kangen Water®, sau cu apa Neutră, în funcție de nivelul pH-ului ideal pentru blana animalului dvs. de companie. Cereți sfatul medicului veterinar privind alegerea apei potrivite pentru prietenul dvs. blănos.
Meșteșuguri: Excelentă pentru vopsirea haine, precum și a altor proiecte de meșteșugărie. Veți adora culorile vibrante obținute prin utilizarea acestei ape. Hidratare Kangen Water® vă oferă hidratarea optimă. Iar aceasta este esențială pentru o viață sănătoasă și echilibrată.
Minerale: Kangen Water® conține calciu, sodiu, potasiu și magneziu. Spre deosebire de osmoza inversă, care înlătură și mineralele benefice, acest lucru nu se întâmplă și în cazul Kangen Water®!

Apă curată pH: 7,0


Aceasta apa este potabila


Elimină clorul, rugina și depunerile pentru a crea o apă potabilă delicioasă. Filtrul puternic, cu trei straturi, îndepărtează nu numai clorul, ci și materii, cum ar fi rugina și impuritățile. Veți obține o apă curată delicioasă, care conține minerale.
Administrarea medicamentelor: Este o idee bună să folosiți această apă atunci când vă luați medicamentele.
Hrana pentru bebeluși: Folosiți Apa curată atunci când preparați laptele praf pentru bebelușul dvs.

Apă acidă pH: 6,0 - 4,0


Aceasta apa nu este potabila


Această apă ușor acidă este recunoscută pentru proprietățile sale astringente. Este excelentă pentru curățarea blândă și în tratamentele cosmetice.

Spălarea feței: Proprietățile astringente ale apei acide sunt eficiente în tonifierea și creșterea fermității pielii. Tamponați pielea și lăsați să se usuce. De asemenea, este excelentă ca toner, după bărbierit. Îngrijirea părului: Folosiți-o pentru a clăti șamponul. Reduce încurcarea părului și conferă părului o strălucire plăcută.
Pentru baie: Adăugați Apă acidă în apa dvs. de baie pentru a vă proteja cada de pete. Îmbăierea într-o astfel de apă vă va încălzi corpul și vă va menține pielea frumoasă.
Îngrijirea animalelor de casă: Excelentă pentru îngrijirea blăniței animalului dvs. de companie; periați-l cu această apă pentru o blană moale și strălucitoare.
Ciclul de clătire: Înmuierea în apă acidă înainte de ciclul de stoarcere vă va face hainele mai moi și mai plăcute la atingere.
Gătirea boabelor: Diferite tipuri de boabe, cum ar fi boabele de fasole și cele de mazăre, se vor găti perfect. Din moment ce apa acidă va accelera timpul de gătire, aveți grijă să nu se ardă.
Spălarea fructelor și legumelor: Culorile vibrante ale căpșunilor, verzei roșii, sparanghelului și vinetelor nu se vor schimba atunci când sunt spălate și preparate cu această apă.
Alimente prăjite: Alimente prăjite au un aspect frumos și sunt crocante, atunci când aluatul se face cu apă acidă.
Alimente congelate: Pulverizați apă acidă pe alimentele pe care doriți să le congelați, astfel încât produsele alimentare, inclusiv peștele și creveții, să nu-și piardă aroma atunci când le veți dezgheța.
Pete: Pentru a îndepărta petele, murdăria și grăsimea, lăsați la înmuiat în apă timp de 24 de ore.
Vase: Când spălați vase și pahare cu această apă, acestea vor ieși curate ca lacrima.
Strălucire: Ștergeți oglinzile, ochelarii de vedere, obiectele din sticlă și ferestrele pentru o strălucire evidentă.
Curățenie generală: Îndepărtați murdăria de pe parchet, gresie etc., fără a lăsa urme lipicioase.

Apă puternic acidă pH 2,7 și mai scăzut


Aceasta apa nu este potabila

Această apă are proprietăți dezinfectante. Folosiți Apa puternic acidă pentru a vă igieniza uneltele de bucătărie, blatul etc., pentru a menține suprafețele curate și sigure.

Curățare și sanitizare: Sanitizați cuțitele, tocătoarele, prosoapele de vase și prosoapele de bucătărie etc. Pentru un efect de curățare mai puternic, curățați cu Apa tare Kangen înainte de a utiliza Apa puternic acidă. Din cauza acidității sale puternice, metalul care ruginește ușor ar trebui șters cu o cârpă uscată.
Igienizare: Folosiți Apa puternic acidă pentru a vă spăla mâinile și a igieniza suprafețele din baie.
Utilizare comercială: Saloane de înfrumusețare, coaforurile, restaurantele, colegiile agricole, centrele de zi, magazinele pentru animale de companie, precum și casele de îngrijire medicală beneficiază foarte mult din utilizarea Apei puternic acide.
 
Image 02Image 02


Image 03Image 04


Image 04